Coronacatering

De senaste veckorna har inneburit stora förändringar på väldigt kort tid. Folk stannar i en växande grad hemma samtidigt som flera branscher ställs inför svåra tider. Vår kund FC Gruppen hörde av sig i fredags med en idé för att snabbt ställa om och anpassa verksamheten till effekterna av coronavirusets spridning. De såg en möjlighet att använda sin styrka inom catering för att erbjuda hemleverans av mat till kunder i Jönköping, Huskvarna, Bankeryd och Habo. Detta vill man erbjuda som e-handel. Ingen tid för häftiga designmöten eller uppföljningar. Under helgen har vi sprungit marathonrace i högsta möjliga tempo och levererat en komplett e-handel med betallösning.

Med detta inlägg vill vi upplysa er i regionen som stannar hemma att FC Gruppen har ett nytt alternativ till att stångas i mataffären.
– Besök coronacatering.se för att få mat levererad hem till dörren!

Se även

Vi drivs av att utmana standarder och förvandla idéer till resultat. Oavsett om din potential väntar i en hemsida, e-handel, digital annonsering, sökmotoroptimering eller en kombination av flera, är vi med dig hela vägen.
Dina kunders bästa upplevelser online har ännu inte hänt.
Denna webbplatsen använder cookies